Samarbejdspartnere

Webbureau Indexed

Tung backend udvikling
Digitialisering af din virksomhed. Opdater eller byg ny hjemmeside eller webapp som kan automatisere dine processer og fjerne manuelt arbejde og herigennem opnå besparelser.

Linhave ApS

Virksomheden er grundlagt af Julius Linhave, der gennem mange år som svend, har haft en drøm om at blive selvstændig.

Denne ambition er vokset, på trods af, at Julius altid har været en eftertragtet tømrer på de arbejdspladser han har haft gennem årene og aldrig har manglet arbejde.
At han, i modsætning til mange andre i faget, altid har haft jobtilbud på hånden, ligger nok hovedsageligt til grund i, at hans arbejde altid er gjort hurtigt og effektivt, udført med håndværksmæssig perfektion.

Det er disse dyder Julius har taget med ind i Linhave ApS og som han også kræver kompromisløst af både sit personale, såvel som sine leverandører.

Montra Hotel Sabro Kro

Hos os elsker vi glade gæster!
Sabro Kro er et 4-stjernet hotel ved Århus med masser af muligheder. Søger du lokaler til dit næste møde, konference, firmafest, kokkeskole eller en kombineret koncertoplevelse og teambuilding, så har vi lokalerne til det. Samtidig går vi ikke på kompromis med kvalitet. Vi ønsker nemlig, at du kommer hjem, og i hjemmet skal der være nærvær og hygge.
Er du ved at planlægge din familiesammenkomst, bryllup, barnedåb, eller lign., så har vi store såvel som mindre lokaler, hvor jeres selskab får god service og fantastiske madoplevelser. Få f.eks. velkomstdrink på terrassen, spis i vores vinkælder eller nyd vores gode cocktails.
Vi har højeste rating på Tripadvisor for hoteller med konference i Aarhus, og har fået prisen som ”Bedste værelsesoplevelse” fra Small Danish Hotels. Og vores værelser er alle store og har alle badekar eller spa.
Kontakt os gerne på 8694 8922 eller sabrokro@sabrokro.dk hvis du vil have en rundvisning.

Byens VVS

Autoriseret VVS i Aarhus området
Vi løser almindelige VVS-opgaver samt større special opgaver. Vi satser på kvalitet og grundighed!

Sauers Cykelservice

Cykler har i mange år været en stor og vigtig del af mit liv.

De sidste 18 år har jeg arbejdet med cykler. Først hos Marquart Århus i 11 år og herefter 7år hos Mosquito Cykelcenter i Hadsten. Efterfølgende et års tid hos Fri cykler i Randers.

Nu arbejder jeg ved Promovec som servic teknikker inden for El cykel området, men har besluttet at Hadsten ikke skal være en by uden en professionel cykelmekaniker. Derfor har jeg indrettet et værksted på min privat adresse.

Der er ingen faste åbningstider, men du/i har altid mulighed for at stille jeres cykel hos mig, på det tidspunkt der passer dig/jer bedst.

Jeg laver selvfølgelig din cykel hurtigst muligt.

Hoyer

Hos Hoyer sætter vi en ære i at levere fejlfrie og stærke produkter, der er skræddersyet til jeres behov. Vores mål er at levere den bedste service og kvalitet hver eneste dag.

NPVISION GROUP

IT Sourcing, samt salg og køb af Hardware / Software er vores kernekompetencer. Vi sourcer nyt og renoveret IT udstyr via etableret netværk i ind og udland. Vi afsætter også gerne jeres brugte, men funktionsdygtige IT udstyr.

Dansk Revision

Vi er en landsdækkende kæde med 29 kontorer og næsten 500 medarbejdere fordelt over hele Danmark. Som kunde hos Dansk Revision får du fordele af vores lokale forankring og vores unikke kendskab til det lokale erhvervsliv kombineret med et globalt udsyn via vores internationale samarbejde; Geneva Group International. Hos os får du direkte kontakt til vores ejere og partnere, ligesom du har adgang til alle de dygtige medarbejdere i Dansk Revision.

Design – People

Design-people is an ambitious innovation and design consultancy.
We are here to help you win the hearts and minds of your future customers.
We excel in exploring target group motivations and we translate these into award winning product- and digital designs with appealing benefit stories.

Fysio-Shop.dk

Fysio-shop.dk er en specialklinik der tilbyder:
Professionel undersøgelse og behandling af specialuddannede fysioterapeuter
Funktionel screening og skadesudredning (inkl. second opinion)
Ultralydsundersøgelse
Medicinsk akupunktur
MediLogic Dynamic Foot Scan – digital udredning af komplekse fodproblemer og tilpasning af indlægssåler
Derudover er vi dansk ditributør af Bauerfeind produkter.

Fagerberg

Fagerberg A/S er ejet af det svenske børsnoterede Indutrade AB, som har hovedkontor i Kista, en forstad til Stockholm.
Indutrade markedsfører og sælger komponenter, systemer og tjenester med højt teknisk indhold inden for udvalgte nicher. Kunderne er først og fremmest firmaer inden for procesindustrien. Koncernen tilfører værdi til sine kunder ved at strukturere værdikæden og effektiviserer kundernes anvendelse af tekniske komponenter og systemer. For koncernens leverandører skabes værdi ved at de tilbydes en effektiv salgsorganisation med høj teknisk kompetence samt oparbejdede kunderelationer.

Turbinehallen

Turbinehallen er perfekt til dig, der ønsker at give dine gæster en helt speciel oplevelse i rå og smukke omgivelser. Med denne outstanding lokation sammenholdt med den unikke service, du kan forvente af os, vil vi gøre vores bedste for at dit arrangement bliver mindeværdigt for dig og dine gæster. Hos Turbinehallen tager vi altid udgangspunkt i DIG og dine ønsker.

Refurb

Hos Refurb er vi båret af, at alle skal vinde. Vi tror på, at du vinder ved, at få et kvalitetsprodukt til en bedre pris – det vinder miljøet helt sikkert på – og vi vinder, når du er tilfreds. Derfor arbejder vi ud fra en vision om at gøre en forskel.

Tømrerfirmaet Gudann & Andersen ApS

TØMRERFIRMAET GUDANN & ANERSEN ApS er et firma, der udfører store som små opgaver.
Vi lægger vægt på at udføre et godt håndværk og vi har et godt samarbejde med andre håndværkere som vi kan stå 100 % inde for.

Vi står for tillid og kvalitet til den aftalte tid. Vi udfører altid professionelt arbejde og vi kan vores håndværk. Derfor udføres alt med garanti på kvalitet.

Danbolig Hadsten

“Hos danbolig Hadsten håndterer vi altid din opgave professionelt. Hele vores team kender dig og din bolig, og netop den grundighed er kendetegnende for alt, hvad du vil opleve, når du vælger danbolig Hadsten som din lokale mægler”

Ødum VVS & blik ApS

I vores VVS firma er vi over 15 medarbejdere, som både er VVS-montører og blikkenslagere. Vi har alle mange års erfaring, når det kommer til VVS- og blikarbejde. Vores VVS-firma er således fyldt med medarbejdere, der ikke er bange for at tage en udfordring op.

AG Gulvservice

AG Gulvservice er et af Danmarks ældste firmaer inden for fagmæssig korrekt renovering af idrætsgulve. I mere end 70 år har vi været garant for høj kvalitet i udførelsen af gulvafslibning og gulvlakering for erhvervsfirmaer, private og boligselskaber

Dahl Rasmussen

Dahl Rasmussen er en innovativ virksomhed, med konstruktion som kerneydelse. Jeg skaber professionelle løsninger både inden for udvikling af nye produkter og ved optimering af eksisterende produkter. Alt tegnes i 3D, f.eks. i Solid Edge eller et tilsvarende Cad program. Jeg udarbejder alt 2D dokumentation og sikrer at produktet kan fremstilles på den baggrund.

Lean on

Lean on har været med lige fra starten, da centralt styret Citrix-baseret it-infrastruktur så dagens lys. Med erfaringer fra globale virksomheder og altid med brugeren i højsædet, udvikler vi således i dag high-performance private cloud computing og virtuelle desktops til alle brugertyper.

 

 

 

 

Wineboutique

Flemming passer butikken i Hadsten til daglig og står her klar til at give dig gode priser og gode råd. Vores motto er : “VI GØR VIN BEDRE” for dig. Den øgede interesse for spiritus, har fået os til at satse massivt på både gin, cognac, armagnac, whisky og rom. Vi har gængse og kendte mærker, men specialiteterne fylder mere og mere og du vil finde meget sjældne ædle dråber hos os. 

 

 

 

 

Samarbejdspartnere