Samarbejdspartnere

Webbureau Indexed

Tung backend udvikling
Digitialisering af din virksomhed. Opdater eller byg ny hjemmeside eller webapp som kan automatisere dine processer og fjerne manuelt arbejde og herigennem opnå besparelser.

Linhave ApS

Virksomheden er grundlagt af Julius Linhave, der gennem mange år som svend, har haft en drøm om at blive selvstændig.

Denne ambition er vokset, på trods af, at Julius altid har været en eftertragtet tømrer på de arbejdspladser han har haft gennem årene og aldrig har manglet arbejde.
At han, i modsætning til mange andre i faget, altid har haft jobtilbud på hånden, ligger nok hovedsageligt til grund i, at hans arbejde altid er gjort hurtigt og effektivt, udført med håndværksmæssig perfektion.

Det er disse dyder Julius har taget med ind i Linhave ApS og som han også kræver kompromisløst af både sit personale, såvel som sine leverandører.

MVR ENTERPRISE

MVR Entreprise er en virksomhed der arbejder med alle former for byggeri, projektering, byggeledelse samt rådgivning primært til private kunder.

Sauers Cykelservice

Cykler har i mange år været en stor og vigtig del af mit liv.

De sidste 18 år har jeg arbejdet med cykler. Først hos Marquart Århus i 11 år og herefter 7år hos Mosquito Cykelcenter i Hadsten. Efterfølgende et års tid hos Fri cykler i Randers.

Nu arbejder jeg ved Promovec som servic teknikker inden for El cykel området, men har besluttet at Hadsten ikke skal være en by uden en professionel cykelmekaniker. Derfor har jeg indrettet et værksted på min privat adresse.

Der er ingen faste åbningstider, men du/i har altid mulighed for at stille jeres cykel hos mig, på det tidspunkt der passer dig/jer bedst.

Jeg laver selvfølgelig din cykel hurtigst muligt.

Dansk Revision

Vi er en landsdækkende kæde med 29 kontorer og næsten 500 medarbejdere fordelt over hele Danmark. Som kunde hos Dansk Revision får du fordele af vores lokale forankring og vores unikke kendskab til det lokale erhvervsliv kombineret med et globalt udsyn via vores internationale samarbejde; Geneva Group International. Hos os får du direkte kontakt til vores ejere og partnere, ligesom du har adgang til alle de dygtige medarbejdere i Dansk Revision.

Fysio-Shop.dk

Fysio-shop.dk er en specialklinik der tilbyder:
Professionel undersøgelse og behandling af specialuddannede fysioterapeuter
Funktionel screening og skadesudredning (inkl. second opinion)
Ultralydsundersøgelse
Medicinsk akupunktur
MediLogic Dynamic Foot Scan – digital udredning af komplekse fodproblemer og tilpasning af indlægssåler
Derudover er vi dansk ditributør af Bauerfeind produkter.

Danbolig Hadsten

“Hos danbolig Hadsten håndterer vi altid din opgave professionelt. Hele vores team kender dig og din bolig, og netop den grundighed er kendetegnende for alt, hvad du vil opleve, når du vælger danbolig Hadsten som din lokale mægler”

AG Gulvservice

AG Gulvservice er et af Danmarks ældste firmaer inden for fagmæssig korrekt renovering af idrætsgulve. I mere end 70 år har vi været garant for høj kvalitet i udførelsen af gulvafslibning og gulvlakering for erhvervsfirmaer, private og boligselskaber

Dahl Rasmussen

Dahl Rasmussen er en innovativ virksomhed, med konstruktion som kerneydelse. Jeg skaber professionelle løsninger både inden for udvikling af nye produkter og ved optimering af eksisterende produkter. Alt tegnes i 3D, f.eks. i Solid Edge eller et tilsvarende Cad program. Jeg udarbejder alt 2D dokumentation og sikrer at produktet kan fremstilles på den baggrund.

Lean on

Lean on har været med lige fra starten, da centralt styret Citrix-baseret it-infrastruktur så dagens lys. Med erfaringer fra globale virksomheder og altid med brugeren i højsædet, udvikler vi således i dag high-performance private cloud computing og virtuelle desktops til alle brugertyper.

 

 

 

 

Wineboutique

Flemming passer butikken i Hadsten til daglig og står her klar til at give dig gode priser og gode råd. Vores motto er : “VI GØR VIN BEDRE” for dig. Den øgede interesse for spiritus, har fået os til at satse massivt på både gin, cognac, armagnac, whisky og rom. Vi har gængse og kendte mærker, men specialiteterne fylder mere og mere og du vil finde meget sjældne ædle dråber hos os. 

 

 

 

 

Samarbejdspartnere