Dommerinfo

HAR DU LYST TIL AT BLIVE DOMMER?

Der er hårdt brug for dig som basketballdommer. Klubben har brug for masser af dommere til alle vores Grand Prix stævner på hjemmebanen.
Det er sjovt at dømme kampe og en rigtig god måde at udvikle din personlighed og spilforståelse. Du bliver et kendt ansigt i Hadsten Hawks og gør en tiltrængt indsats for din klub.
Det giver gode lommepenge: Hadsten Hawks betaler dig 200,- kr. pr. stævne du dømmer. Det kan godt komme op på et pænt beløb over en sæson, hvis du er aktiv!
Sådan kommer du i gang: Er du 13 år eller derover, kan du komme til at dømme Grand Prix stævner, stævner og Minifestivaler, hvis du deltager i et børnedommerkursus, som klubben ofte arrangerer. Henvend dig til Dommerudvalget, hvis du vil skrives op til næste kursus.
En karriere som dommer? Har du børnedommerkursus og er over 15 år, kan du gå videre og blive Trin 3 og derefter Trin 4 dommer. Som Trin 3 dommer får du licens til at være neutral dommer i forbundskampe. Det kan give mange gode oplevelser og 250 kr pr forbundskamp + dækning af transportudgifter.
Kontakt ?

Samarbejdspartnere