Generalforsamling

Referat generalforsamling Hadsten Hawks 2022, onsdag den 28.september

Formandens beretning!

 

Dette er min første formands beretning.

Jeg har gået et stykke og tænkt over hvad jeg skulle have med, hvem skal jeg huske at nævne, er der en speciel begivenhed i den forgangene sæson der skal nævnes.

Så håber jeg får det hele med.

Min første tanke går til vores tidligere formand Thomas Møller, som har stået i spidsen for Hadsten Hawks siden august 2017 (Kan nemlig huske – det er nemlig det år jeg flyttede til Hadsten og samtidig også kom i Hawks bestyrelsen ) Medlems fremgang sæson efter sæson, hårde og seje kampe med HKIc, byggeprocessen med hal 2, struktur på bestyrelsen sammen med de andre medlemmer. Stort tak skal du have for dit arbejde. Jeg er glad for du stadig er med på holdet.

En sæson hvor vi fik Louise Karner tilbage i Hadsten Hawks, Louise du er så sej og god til de piger. Kæmpe respekt for dit girlpower hold. Jeg ved de piger og forældre holder rigtigt meget dig. Du gør en kæmpe forskel. Dejligt du er tilbage.

Ikke at forglemme at vi også havde et pige hold mere – u13 piger under ledelse af Anna og Karen. Sejt en klub med to pige hold. Det er stærkt i basket Danmark.

J & J ( John & Jørgen ) assisteret af Daniel – alle de oplevelser jeres drenge har fået. Jeg er holdt med at tælle alle de stævner i har være til. Sikken en medlemsfrem gang fra 18 spillere til første træning til 42 betalende spillere. Bare på U13 drenge årgangen. Fantastisk. Og ikke at forglemme en flot 3.plads ved final 4.

U15 mester vandt alle deres kampe i foråret på nær en mod Skovbakken. Det blev desværre ikke til en final 4 plads, fordi man tog får lidt spillere med til kampene. Det skal vi huske fremover, fordi vi kan dygtiggøre de unge mennesker/børn der rigtig gerne vil det.

Ikke alt har været en dans på roser. Frem over skal vi som klub være opmærksomme på, at det ikke duer at blande årgange. I den forgangene sæson, var der store problemer på U9/U11 drenge. Der er for stor aldersspredning på sådan en årgang. Det kostede i fremmøde procenten hen over sæsonen. Faktisk blev det svært at stille hold til de sidste to grand prix stævner.

Corona spillede igen en kæp i hjulet til vores fælles klubstævne Limfjords Cup i julen. Alt for mange lande rundt om DK, som plejer at deltage i turneringen var hårdere ramt af Corona, derfor blev stævnet aflyst. Jeg håber, krydser alt hvad der kan krydses, at Limfjords vender stærkt tilbage i julen 2022, Vi trænger til en fed klub oplevelse.

Til sidst vil jeg slå et slag for, at vi i Hadsten Hawks fremtiden får flere hænder i klubben, flere frivillige til at hjælpe med opgaverne. Det er tit, Tordenskjolds soldater der bærer ansvaret. Vi er nød stil at finde flere der vil bidrage med det frivillige arbejde, så vi står stærkere i de kommende år.

3,2,1 Hawks. 

 

 

Samarbejdspartnere