r

1. Valg af dirigent – valget faldt på Anders Andersen

2. Formandens beretning.

Kære medlemmer

Så er der gået endnu et år i vores fantastiske klub.

En sæson er gået, hvor Corona-virus gjorde hvad den kunne for at gøre det svært at være forening.

Corona-virus var bestemt en udfordring, men modstand gør som bekendt stærk og er en god mulighed for at udvise styrke – og det var fantastisk at se den robusthed der præger vores klub, trænere og frivillige.

Der var klar og tydelig kommunikation på årgangene.

Der blev lavet videoer til hjemmetræning.

Der blev arrangeret udendørs træning på skolerne og U15 fik ligefrem fast base i privaten hos Michael og Anna.

Der blev fokuseret på muligheder frem for begrænsning – hvilket også er et tydeligt kendetegn i vores klub.

Vi har oplevet endnu et år med medlemstilgang i Hadsten Hawks og vores nærmeste samarbejdspartnere i ”BørneBasketHadsten”.

Med Peter, Anton, John og Birna i spidsen, har BørneBasketHadsten haft endnu et rigtig godt år og skabt et stærkt fundament for tilgang til vores ungdomshold i Hawks.

Basket-træningen i skolernes SFOer er ved at være stærkt forankret på de lokale skoler, der er en bred opmærksomhed om basket i byen og de oplever styrket opmærksomhed og tilgang til projektet.

Opmærksomheden er også nået hele vejen til vores forbund, hvor Birna netop er blevet kåret til ”året træner” af DBBF.

En stor og velfortjent hæder af Birna, som gør så meget for så mange børn.

I Hawks har vi op til sommerferien indberettet 120 spillere og på BørneBasketHadsten ligger de på omkring 80 spillere – så samlet omkring 200 børn og unge der spiller basket i og omkring Hadsten i den forgangene sæson – det kan vi godt være stolte af!

Vi har de seneste par sæsoner haft fokus på ikke at sætte for mange nye projekter i gang. Vi har stadig gode tiltag i gang klubben og jeg synes vi har fundet en god balance mellem drift og udvikling.

Det betyder dog ikke at udviklingen har stået stille – og af spændende nye tiltag i den forgangene sæson havde vi Ligakampen i Hadsten-Hallen mellem Bakken Bears og Copenhagen Future.

Et fedt arrangement med Anders i spidsen, hvor vi fik en fed lokal basket-oplevelse og fik set en af vores egne lokale helte, Liam Churchill, folde sig ud på højeste niveau i den hal hvor det hele begyndte for ham.

Den afsluttede sæson blev også året hvor Cagdas rundede en lang trænergerning af med drengene fra 03/04.04-drengene havde sigtet på Scania-cup i påsken som en naturlig afslutning og punktum, inden efterskoler mv. – men det satte Corona en stopper for. Dermed blev ”Lunda-spilen” i Malmø i januar deres sidste stævne sammen – og hvilken afslutning! Med 7 spillere på holdet stillede de op til nordens største stævne og kæmpede sig hele vejen til semifinalen, hvor de skulle møde vores ”onde ånd” og danske mestre fra BMS-Herlev. Drengene blev sat perfekt op til kampen og væltede BMS bagover i vild start, hvor vi var foran 12-0 inden BMS fik reduceret.BMS fik aldrig lov at komme tæt på og finalepladsen var sikret.

Her ventede Gladsaxe i en tæt pakket hal med over 1200 vilde tilskuere, nationalsang og indmarch. Kampen væltede frem og tilbage og med 0,5sek tilbage af kampen er vi foran med to point. Vi bliver tilkendt en fejl uden for 3-pointslinjen og i en vild og hektisk hal sænker Gladsaxe alle tre skud. Vi taber med 1point og må se os slået med de yderste marginaler. Drengene kom sig hurtigt over nederlaget og stod sammen i medgang som modgang. –og når det endelig skulle være, så var det fint det var Gladsaxe! Det var dem vi slog i pokalfinalen med 1point tilbage da drengene var u12 og det hele for alvor begyndte.

Cagdas har i denne sæson besluttet at holde pause fra basket efter mange år med 3 træninger om ugen og kampe i weekenderne. Cagdas skal have en kæmpe stor tak for hans arbejde med drengene og for klubben! -forhåbentlig ses vi igen i hallen en dag…;)

Klubbens økonomi kan for nogen være en trættende omgang – men i denne sæson har det bestemt været opløftende. Vores kasserer Carlo styrer økonomien med hård hånd og bestyrelsen har fået vendt et mindre underskud i forrige sæson, til en pænt overskud i den netop afsluttede sæson – ikke mindst også takke været Anders ihærdighed med fondsansøgninger og sponsorater.

Det skal ses i lyset af, at vi i denne sæson mangler vores normale indtægt fra vores aflyste Hawks-Cup, som plejer at give godt i kassen. Det er super stærkt og vedholdende arbejde af Carlo og Anders, som giver klubben nye og spændende muligheder fremadrettet. Jeg ser frem til endnu en spændende sæson og sammen med hele klubben at bygge videre på den udvikling og sammenhold vi sammen har skabt.

Vi ses i hallen!

Thomas Møller

Formand, Hadsten Hawks

3. Fremlæggelse af foreningens regnskab.

Rigtig flot regnskab – vi har vendt et sidste års underskud på kr.70.000,- til et overskud på kr.30.000,-

4. Budget

Kasserer Carlo fremlagde klubbens budget for sæsonen 2020/2021. Vi forventer et overskud på kr.5.000,-

5. Indkommende forslag.

1.Aflysning af fælles julearrangement på tværs af hold – GODKENDT

2. Street arrangement til foråret – Opbakning

3. Limfjords Cup og Covid-19 – skal vi deltage? Vi afventer

4. Forslag om fælles klub-testdag, fysiske test mm? Opbakning

6. Fastsættelse af kontingent for sæsonen 2021/2021

U9/U11: 1.000kr

U13: 1.350kr

U15:  1.500kr

U17: 1.650kr

U19: 1.650kr

Senior: 1000kr

Træner- og bestyrelsesbørn: 1/2 pris pr barn

7. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Anders Andersen var på valg – blev genvalgt.

8. Valg af revisor – Dansk Revision blev valgt.

9. Evt. Intet.

Generalforsamlingen hævet.